Berati, sukses me turistet edhe ne vjeshte

Written by on 17/09/2018

 

Berati vazhdon te terheqe turiste edhe ne vjeshte. 2486 vizitore jane regjistruar prane Muzeut Ikonografik dhe Etnografik ne 10 ditet e par ate shtatorit, duke iu referuar biletave te shitura. Nderkohe ne zyren e Turizmit prane Bashkise Berat flasin per rreth 100 mije vizitore ne 9 muajt e pare.Turistet nga e gjithe bota i gjen ne kala, lagjet muzeale dhe muze. Ata vleresojne trashegimine kulturore qe mban qyteti Muze por edhe vete banoret e tij. Edhe pse eshte  rritur ndjeshem reklamimin e potencialeve turistike, nje pjese e mire e turisteve thone se e kane marre informacionin permes rrjeteve sociale dhe po aty do tua rekomandojne edhe miqve.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist