Berati promovohet nga te rinje franceze

Written by on 14/08/2018

 

Te rinj nga qyteti i Marsejes ne France jane angazhuar prej disa ditesh ne programin “Interlink Berat” i cili synon promovimin e trashegimise kulturore, ruajtjen e mjedisit dhe nxitjen e shkembimeve kulturore.Me mbeshtetjen e bashkise Berat, te rinj beratas dhe nga qyteti i Marsejes ne France jane angazhuar ne kete program.Te rinjte jane duke ndihmuar ne permiresimin e oborreve te kishave historike dhe te disa shkollave ne qytet.Aktivitete te tjera perfshijne ekspedita ne natyre si dhe programe shkembimi dhe nderveprimi kulturor e promovimi turistik.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist