Berati priti rreth 124 mije vizitore ne 10 muaj!

Written by on 02/11/2018

Berati mahnit ne çdo stine dhe ne çdo muaj. Tetori mbyllet me shifra domethenese per turizmin kulturor.Qyteti i nje mbi nje dritareve mirepriti ne 10 muaj dmth janar-tetor 123.500 vizitore te huaj dhe vendas ndersa pikun me te larte e arriti gjate muajit gusht me 23 000 vizitore. Keto te dhena jane bere te ditura nga Drejtoria Rajonale e Trashegimise Kulturore Berat. Qyteti 2400-vjeçar i Beratit i njohur jo vetem per bukurine e tij te rralle, por edhe per mikpritjen, ka zgjuar interesin e turisteve te shumte qe e kane vizituar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist