Berati po pëlqehet gjithnjë e më shumë nga turistët ukrainas!

Written by on 03/06/2021

Turistët ukrainas po frekuentojnë gjithnjë e më shumë qytetin e Beratit. “Ka një fluks të shtuar në Berat të turistëve ukrainas, i cili pritet të rritet me shtimin e fluturimeve charter nga Ukraina në Shqipëri në 5 ditë të javës duke filluar nga mesi i qershorit”, – shprehet Ervin Demo, kryetari i bashkisë së Beratit. Pjesë e Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s që nga 8 korriku 2008, Berati vazhdon të jetë destinacioni i preferuar i shumë vizitorëve nga vendi dhe bota.

Një interes të madh turistët tregojnë për kalanë, Muzeun Ikonografik Onufri, Muzeun Etnografik dhe për lagjet e vjetra e të qytetit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background