Berati një atraksion tërheqës, e preferojnë gjysmë milionë turistë!

Written by on 27/02/2021

Në kalanë e Beratit janë regjistruar gjysmë milion turistë nga viti 2014 deri në 2020-ën.  “Shifër e pakrahasueshme me të shkuarën, sikurse është shifër domethënëse e bizneseve të reja të vogla, të hapura gjatë kësaj periudhe në bashkinë e Beratit dhe  më gjerë se kaq”, – u shpreh Rama gjatë një bashkëbisedimi me qytetarët në Berat.

Kalaja e Beratit - Wikipedia

Sipas tij, Berati është një qark ku është kuptuar dhe po shkohet në drejtim të kthimit të vlerave të trashëgimisë, vlerave të traditës, vlerave të natyrës, në burime për të investuar për të ardhmen dhe për të fituar përmes mikpritjes e turizmit./radiotravel.al 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist