Berati dhe Prizreni ne bashkepunim per zhvillimin e ndersjellte te turizmit!

Written by on 02/11/2018

Perfaqesues te Bashkise se Beratit moren pjese ne keto dite te para te muajit nentor ne Konferencen Nderkombetare per Turizmin, zhvilluar ne Prizren te Kosoves. Ne kete konference, Nenkryetarja e Bashkise Berat prezantoi temen “Turizmi ne Berat, sfidat dhe perspektivat”, ku paraqiti vlerat e qytetit dhe zhvillimet qe po ndodhin aktualisht me turizmin ne Berat. Gjate vizites u diskutuan mundesi bashkepunimi ndermjet shkollave te Beratit dhe Prizrenit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist