Berati, 13 vite në UNESCO!

Written by on 09/07/2021

Viti 2008 shënoi për Beratin përfshirjen në listën e Trashëgimisë Botërore të UNESCOS si dëshmi e vlerave të rralla arkitektonike dhe njerëzore. Berati konsiderohet si një ndër qytetet më të bukura të Shqipërisë dhe destinacion kryesor që vizitohet nga turistët në çdo periudhë të vitit.

Që prej muajit janar e deri më tani, kalanë e Beratit e kanë vizituar rreth 20. 439 turistë vendas e të huaj./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist