Berat, shtimi i turisteve rrit kerkesat akomoduese

Written by on 11/08/2018

Berati eshte perfshire vitet e fundit ne guidat e te gjitha agjencive turistike vendase dhe te huaja si pjese e rendesishme e Shqiperise qe duhet vizituar per historine, kulturen, traditen dhe vlerat qe mbart.Shtimi i numrit tevizitoreve ka bere qe kete sezon te rriten kerkesat akomoduese. Sipas autoriteteve vendase ne Berat numerohen dhjetra hotele dhe bujtina te cilat periudhen prill-tetor perjetojne pikun e sezonit turistik. Atraksionet kulturore kane bere qe kete vit numri i turisteve ne Berat te dyfishohet ne krahasim me nje vit me pare.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist