Berat, muzeumet e qytetit terheqin rekord vizitoresh

Written by on 11/09/2018

 

Berati, edhe kete vit ka terhequr turiste te huaj e vendas, te cilet e vizitojne qytetin per vlerat e tij historike e arkitekturore. Vetem ne nente ditet e para te muajit shtator, Muzeun Ikonografik “Onufri” e kane vizituar 2486 turiste, nga te cilet 1700 kane qene te huaj. Nderkoe 655 vizitore kane vizituar Qendren Muzeore Berat. Vizitoret kane qene te kombesive te ndryshme nga Polonia, Italia, Gjermania, Franca, Çekia, Sllovakia dhe Holanda. Pritet qe Berati ta mbyll kete vit me nje numer rekord turistesh.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist