Bënjat në Përmet “thithin” 1200 vizitorë në ditë!

Written by on 05/07/2021

Bënjat në qytetin e Përmetit gjatë këtij sezoni turistik, po frekuentohen nga 1200 vizitorë në ditë. Natyra, ajri i pastër dhe ujërat kurativë janë disa nga arsyet përse njerëzit e vizitojnë këtë vend.

Benje-Kanioni Lengarices-Bredhi Hotoves-Permet – Guida Albania

Gjithsesi shumica prej tyre kanë rezerva përsa i takon infrastrukturës të pa sistemuar, mungesës së shërbimeve në zonë dhe tualeteve publike./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background