BE vështirëson rregullat për këto vende. A do të shkojnë udhëtimet drejt mbylljes?

Written by on 01/09/2021

Për shkak të përkeqësimit të shifrave me infeksionet, BE-ja ka forcuar rregullat për hyrjen e qytetarëve nga SHBA-ja, Izraeli, Kosova, Libani, Mali i Zi dhe Maqedonia e Veriut.

Zyrtarë të lartë janë të mendimit se duhen rikthyer kufizime të rrepta në sektorin e udhëtimeve, për të shmangur një kolaps të rëndë si ai i marsit të 2020-ës.

Gjithsesi situata ende mbetet konfuze, pasi secili vend po ndjek strategji të ndryshme sa i takon rregullave mbi udhëtarët.

Radio Travel.al


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist