BE shtyn miratimin e vaksinës ruse Sputnik V deri në vitin e ardhshëm

Written by on 22/10/2021

Vaksina Sputnik V nuk do të miratohet nga Bashkimi Evropian deri në tremujorin e parë të vitit 2022, pasi vaksina duhet t’i nënshtrohet rishikimeve shtesë. Mësohet se agjencia Evropiane e Barnave (EMA), nuk do të shqyrtojë vaksinën Sputnik V pasi prodhuesi rus nuk ka dhënë ende të dhënat e kërkuara.

Aktualisht prodhuesit rus nuk kanë dorëzuar dosjen e aplikimit ku ndër të tjerash duhet të specifikojnë informacione të tilla si përbërësit aktivë dhe shishet e produktit përfundimtar./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist