BE mbeshtet turizmin e qendrueshem dhe te aventures ne Ballkanin Perendimor

Written by on 14/08/2018

 

Ne nje artikull te fundit qe BE i ka kushtuar turizmit te aventures ne Ballkanin Perendimor, rikonfirmon se Bashkimi Evropian vazhdon te mbeshtese zhvillimin e qendrueshem te turizmit ne kete zone. Kohet e fundit, ne bashkepunim me Keshillin Rajonal te Bashkepunimit ka filluar nje skeme granti me vlere 1.62 milion euro qe do te perdoret per te permiresuar infrastrukturen dhe cilesine e sherbimeve pergjate rrugeve rajonale te turizmit kulturor dhe aventures. Skema e granteve eshte pjese integrale e projektit te financuar nga BE-ja dhe Projekti per Zhvillimin dhe Promovimin e Turizmit. Ajo do te kryhet nepermjet tre cikleve te njepasnjeshme me qellim te zbatimit te se paku dhjete projekteve pilot ne çdo cikel.Ne artikull, flitet per shtigjet me te njohura qe lidhin shtetet e Ballkanit Perendimor, nder te cilat edhe Shqiperine si pjese e Via Dinarica.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist