BE mbeshtet promovimin dhe zhvillimin e turizmit kulturor ne Shqiperi

Written by on 20/07/2018

BE mbeshtet promovimin dhe zhvillimin e turizmit kulturor ne Shqiperi

Turizmi kulturor por edhe ai i aventures kane rritur vitet e fundit numrin e turisteve te huaj qe zgjedhin te vizitojne vendin tone.Agjencia Kombetare e Turizmit organizoi ne Tirane nje takim informues me operator turistik mbi projektin e mbeshtetur nga Bashkimi Europian per projekte investuese dhe promovuese ne turizem.Konkretisht, Bashkimi Europian financon kete projekt per pese vende te Ballkanit Perendimor, nje projekt i cili do te kete nje kohezgjatje tre vjeçare duke dhuruar grante per turizmin. Projekti konsiston ne dy shtylla kryesore, ne turizmin kulturor dhe ne turizmin e aventures si dy nga polet me te rendesishme ne zhvillimin ekonomik dhe qe po terheqin vemendjen e turisteve te huaj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist