BE do te vijoje mbeshtetjen per turizmin shqiptar!

Written by on 15/05/2018

Delegacioni i BE-se perfundoi Javen e tij te Europes “Udhetim permes mrekullive kulturore dhe natyrore te Shqiperise” ku u ndal ne disa prej atraksioneve turistike me te njohura te vendit. Kryetarja e Delegacionit te BE-se, Ambasadorja Romana Vlahutin tha se ruajtja e trashegimise sone ka te beje me ekonomine, ka te beje me pergjegjesine e perbashket, por mbi te gjitha, me detyren tone morale dhe historike ndaj brezave te meparshem dhe te ardhshem. Gjate 7 diteve dhe permes me shume se 25 evenimenteve ne Shqiperi delegacioni i BE konstatoi se Shqiperia eshte nje pjese thelbesore e kultures dhe historise se pasur te Europes.Pas ketij turi unioni deklaroi se do ta pershpejtoje fuqishem mbeshtetjen e Shqiperise per nje industri turizmi bazuar ne asete natyrore dhe kulturore, me zbatimin e nje programi te ri pilot ne kater rajone Fier, Berat, Shkoder dhe Korçe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist