BB me nje projekt per rritjen e pervojes turistike ne Gjirokaster

Written by on 25/09/2018

 

Nje projekt i fundit i Bankes Boterore kerkon sherbime konsulence per rritjen e pervojes turistike ne qytetin jugor te Gjirokastres, nje vend i Trashegimise Boterore te UNESCO-s. BB do te vendose nje hua ne dispozicion per projektin ne fjale dhe fton te gjithe ekspertet qe te shprehin interesin e tyre deri me 2 tetor ndersa detyra duhet te kryhet ne nente muaj sipas specifikave nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit. Sherbimet e konsultences ne rastin konkret, ne vijimesi te programit te fuqizimit turistik te jugut te vendit tone, do te hartoje dhe mbikeqyre zbatimin e nje sistemi miqesor turistik te muzeve ne Gjirokaster, te percaktuar nga rruget tematike te interpretimit qe lidh muze te ndryshme, te perforcuara nga aktivitetet ne zonen e studimit per te mbeshtetur zhvillimin e nje produkti turistik dhe te inkurajoje turistet qe te qendrojne me gjate dhe te kene nje qendrim me interesant ne Gjirokaster.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist