Bashkimi Europian i jep mundësinë e fundit Britanisë së Madhe!

Written by on 16/11/2019

Përqëndrimi i Bashkimit Europian në bisedimet tregtare me Britaninë do të jetë në vendosjen e kushteve për rregullat e lojës dhe mbrojtjen e tregut të vetëm.Bashkimi Europian është i gatshëm të bashkëpunojë me Mbretërinë e Bashkuar, për të promovuar dhe mbrojtur nivelin e lojës tregtare si dhe integritetin e një tregu të vetëm. Një marrëveshje me Londrën vitin e ardhshëm, mbetet për t’u parë.


Current track

Title

Artist

Background