Bashkia e Durresit vijon pastrimin e vijes bregdetare!

Written by on 19/05/2018

Bashkia e Durresit po vijon pastrimin e vijes bregdetare ne kuader te pergatitjeve per sezonin turistik. Plazhi po ripastrohet  ne zonen nga Rrota e kuqe deri ne Agip. Aksioni i pastrimit i ndermarre qe prej muajit prill intensivisht, po pergatit nje mjedis sa me te paster per pushuesit vendas dhe te huaj. Ne fund te muajit maj dhe ne fillim te qershorit pritet te çelet zyrtarisht sezoni turistik.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist