Bashkepunimi nderkufitar ne qender te takimit ministerial ne Selanik!

Written by on 24/11/2018

Bashkepunimi nderkufitar dhe koordinimi rajonal perballe sfidave qe shtrihen pertej kufijve te vendeve ka qene edhe fokusi i diskutimit ne Takimin e Katert Ministerial midis Greqise, Shqiperise, Bullgarise dhe Maqedonise ne Selanik. Ne takim moren pjese Ministrat e Puneve te Jashtme dhe ato te Ekonomise te vendeve respektive. Diskutimet e tyre u perqendruan kryesisht tek çeshtjet e interesit te perbashket si dhe ne zhvillimet ne rajon, ku nje nder to ishte edhe perspektiva europiane e Ballkanit Perendimor.Me tej, ministrat vijuan diskutimin edhe mbi menyrat per te forcuar me tej bashkepunimin ne fushen e energjise kryesisht, si dhe lidhjet e kater ekonomive nepermjet permiresimit te infrastruktures dhe perdorimit te teknologjise dixhitale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist