Bashkepunim midis Toskanes dhe Corsikes ne turizem!

Written by on 16/05/2018

Si dy rajone fqinje Toskana ne Itali dhe Corsika ne France do te kene bashkepunim kete sezon veror per nje zhvillim te perbashket te turizmit. Autoritetet e turizmit nga te dy vendet kane zhvilluar se fundmi nej takim ne Bruksel ku kane diskutuar ne lidhje me nje fushate promovimi te perbashket mes Toskanes dhe Corsikes qe mund te shoqeroje turistet ne nje tur qe perfshin dy rajonet e famshme turistike. Pritet qe kete sezon veror Italia dhe Franca te jene dy prej destinacioneve me te vizituara ne Europe. Bashkepunimi do te lehtesoje qarkullimin e turisteve ndermjet dy vendeve nepermjet forcimit te bashkepunimit ne aeroporte dhe portet perkatese.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist