Banka – dyfishim I aktiviteteve deri ne fillim te vitit 2020.

Written by on 08/04/2019

Banka e trete me e madhe e Arabise Saudite, Samba Financial, pritet te kete dyfish rritje te aktiviteteve deri ne fillim te vitit 2020 dhe arsyeja eshte diversifkimi i ekonomise me baze naften. Qeveria njoftoi gjithashtu për disa investime te reja per argëtim, turizëm, strehim dhe ndërmarrje të vogla dhe të mesme. Të gjitha këto nisma do të shtojnë më shumë miliardë dollarë për Samba Financial dhe industrinë e pergjithshme bankare.

A man leaves Samba bank in Riyadh, Saudi Arabia September 10, 2017. REUTERS/Faisal Al Nasser – RC14D8DEDAD0


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist