Banka Boterore mbeshtet zhvillimin e qendrueshem te Turqise

Written by on 24/05/2018

Banka Boterore ka investuar se fundmi nje fond prej 74 milione eurosh per te mbeshtetur zhvillimin e qendrueshem te qyteteve te ndryshme turke duke pare interesin ne rritje te vizitoreve per te njohur destinacionet turke. Me ane te nje bashkepunimi me autoritetet qeveritare turke investimi do te shkoje ne permiresimin e infrastruktures se disa qyteteve kryesore ne Turqi si rruge por edhe fasada te pallateve e ndertesave historike. Gjithashtu do te ofrohen facilitete dhe sherbime te reja per vizitoret dhe vendasit ne zona kulturore e turistike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist