Banesa që i rezistojnë përmbytjeve! Arkitektët kanë gati projektet më inovatore

Written by on 14/11/2020

Kërcënimi nga përmbytja po ndryshon mënyrën e ndërtimit të qyteteve. Në përshtatje me këtë, edhe arkitektët po përshtasin planet e tyre me një realitet të dinamik, që ndryshon gjithnjë e më shumë. Projektet e para në përputhje me realitetin e ri klimatik tani janë gati dhe fotot e tyre kanë tërhequr një interes të madh. Duke përdorur materiale të qëndrueshme dhe teknika të reja, këto dizajne, nga e gjithë bota, do të jenë gjithnjë e më të rëndësishme në një të ardhme ku përmbytjet mund të jenë shumë të përhapura.


Current track

Title

Artist