Ballkani destinacioni me terheqes per skandinavet!

Written by on 14/04/2018

Ballkani destinacioni me terheqes per skandinavet!

 

Me kapacitetet e veta turistike, vendet ballkanike gjate viteve te fundit gjithnje e me teper po terheqin turistet skandinave. Gazetat e mirenjohura suedeze shkruajne se sherbimet hotelierike dhe te restoranteve ne Bullgari, Maqedoni dhe Shqiperi jane me te lirat ne Evrope, mes 55 dhe 60 per qind me te uleta nga mesatarja ne BE. Edhe biletat e trenave, autobuseve, anijeve dhe aeroplaneve ne keto tre vende jane dukshem me te lira ne krahasim me shtetet e tjera evropiane. Ne artikullin e ndryshem promovues, ne baze te studimeve te bera edhe nga agjencite e turizmi thuhet se vendi me i lire ne Evrope, ne raport me sherbimet hotelierike eshte Maqedonia, ndersa ne vend te dyte dhe te trete jane Shqiperia dhe Bullgaria. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist