Ballkan, miratohet plani per zhvillimin e turizmit kulturore e te aventures !

Written by on 13/12/2018

Grupi i Eksperteve te Turizmit te Evropes Juglindore se fundmi ka miratuar nje plan te perbashket per krijimin e rrugeve rajonale te turizmit kulturor dhe aventures, per gjashte vendet e Ballkanit Perendimor. Projekti per Zhvillimin dhe Promovimin e Turizmit, me vlere 5 milione euro, ka per qellim  zhvillimin dhe promovimin e ofertes se perbashket te turizmit kulturor dhe aventures, per te permiresuar cilesine e sherbimeve dhe infrastruktures, si dhe per te rritur numrin e turisteve, te ardhurave dhe punesimit ne industrine e turizmit ne rajon.Sipas projektit, jane rishikuar dhe miratuar konceptet e zhvillimit per identitetin rajonal  “Ballkani Perendimor – udhekryqi i qyteterimeve” dhe nje rruge te veçante turizmi duke u fokusuar ne artin dhe hartimin e 38 monumenteve te jashtezakonshme te Luftes se Dyte Boterore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist