Bali, se shpejti do te aplikohet nje takse luksi per turistet!

Written by on 23/01/2019

Bali, se shpejti do te aplikohet nje takse luksi per turistet!

Ishulli romantik i Balit, nje prej destinacioneve kryesore per muaj mjalti do te aplikoje se
shpejti nje takse luksi per per turistet nderkombetare. Qeveria e ishullit ka vendosur te
aplikoje nje takse prej 10 dollaresh per cdo turist qe viziton Balin. Guvernatori i ishullit
ka shpjeguar se taksa do te ndihmoje ne mbledhjen e fondeve per menaxhimin me te mire
te turizmit ne Bali si dhe ne luften kunder ndotjes plastike qe e ka prekur edhe kete perle
natyrore. Pritet qe taksa te konkretizohet ne fillim te pranveres.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist