Azia dhe Pacifiku, kryesojne rajonet me rritjen me te larte te turisteve!

Written by on 01/11/2018

Azia dhe Pacifiku eshte rajoni qe po performon me mire ne industrine turistike ne bote sa i perket rritjes se numrit te turisteve. Organizata boterore e Turizmit gjate raportit te fundit per performancen e turizmit ne Azi konstatoi se kete vit numri i turisteve ne Azi dhe Pacifik eshte rritur me 6% me shume sesa viti i kaluar dhe deri ne fund te 2018 pritet te arrije nje total prej 323 milione turistesh. Nga te gjithe rajonet ai i Azise eshte i dyti me i vizutar ne bote pas Europes.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist