Azerbajxhani dhe Bosnje Hercegovina ne bashkepunim per turizmin!

Written by on 09/04/2018

Azerbajxhani dhe Bosnje Hercegovina ne bashkepunim per turizmin!

Vendet e rajonit po rrisin bashkepunimin me destinacione te ndryshme per te promovuar dhe zhvilluar sektorin turistik. Se fundmi Azerbajxhani ka zbuluar planet e nje projekti bashkepunimi me Bosnje Hercegovinen per te zhvilluar bashkarisht sektorin turistik. Turizmi eshte nje nga fushat ku si Bosnje-Hercegovina edhe Azerbajxhani mund te ofrojne me shume. Kete kane theksuar autoritetet e turizmit nga te dy vendet te takuar se fundmi per te nenshkruar marreveshjen e bashkepunimit. Te dy destinacionet kane nje numer te madh monumentesh kulturore, nje natyre malore te mrekullueshme, por edhe dete dhe lumenj te shumte.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist