Avionët hibridë elektrikë, testi në vjeshtë

Written by on 30/04/2019

 

 

Avionët hibridë elektrikë do të vihen në provë nga një kompani ajrore nga Hawaii, duke shpresuar që t’i përdorë ata për fluturimet tregtare të shkurtra.  “Mokulele Airlines” dhe kompania e avionit me bazë në Los Angeles, “Ampaire”, po planifikojnë të testojnë një model hibrid që të fluturojë në vjeshten e ketij viti. Kompanitë thonë se një aeroplan hibrid do të siguronte kosto më të ulëta operative, si dhe rrugë shtesë dhe fluturime më të shpeshta. Hawaii është një përshtatje e mirë për shërbimin, sepse komunitetet mbështeten në fluturime të shkurtra për të 1udhëtuar midis ishujve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist