Avionët famëkeq Boeing 737 Max, së shpejti në qiell!

Written by on 20/01/2021

Avionët Boeing 737 Max së shpejti mund të fluturojnë në qiell, pas disa kohësh të pezulluar për shkak të aksidenteve famëkeqe në Etiopi dhe Indonezi. Pritet që javën e ardhshme Bashkimi Evropian të lëshojë lejet e fluturimit të këtyre tip avionëve për pasagjerët. Sipas drejtorit të Agjencisë Evropiane të Sigurisë së Aviacionit, Patric Ky,  ndryshimet e bëra kanë rritur sigurinë e avionit dhe përmbushin kriteret e fluturimit.


Current track

Title

Artist