Aviacioni indian është zyrtarisht në mes të një tranzicioni!

Written by on 21/07/2021

Trafiku i brendshëm i pasagjerëve në Indi është në mes të një rikthimi të fuqishëm, por të kërcënuar.  Në qershor shifrat u rritën me mbi 74%. Kjo i dha linjave ajrore një nxitje të nevojshme të të ardhurave pas prillit dhe majit që nuk ishin në nivelet e dëshiruara.

Gjithsesi ekspertët thonë se shifrat e pasagjerëve do të jenë një lehtësim për linjat ajrore, duke ndihmuar në kompensimin e humbjeve në tremujorin e dytë, por jo më shumë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background