Avantazhet dhe problematikat e sezonit ne Shqiperi!

Written by on 05/06/2018

Paketat turistike qe ofron vendi yne jane konkurruese  ne rajon  lidhur me çmimin dhe produktin. Presidenti i shoqates shqiptare te turizmit Enver Mehmeti theksoi se turistet e huaj  qe zgjedhin te vizitojne Shqiperine po rriten ne numer dhe kjo fale edhe ofertave  turistike qe behen duke mos perjashtuar edhe  nevojen per permiresim  ne disa aspekte. Lidhur me kete  nje nder operatoret turistik theksojne se  duhet me shume pune sidomos ne politikat nxitese per turizmin nga ana e qeverise. Sipas aktoreve te turizmit vendi yne  krahasuar me disa prej vendeve te rajonit, ka avantazh detin por si probleme qe hasen aktualisht  jane urbanistika dhe çmimet e fluturimeve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist