Autostrada Tiranë-Elbasan,hapet plotësisht

Written by on 05/06/2019

 

 

Autostrada Tiranë-Elbasan,  do të jetë plotësisht e hapur për trafikun duke filluar nga dita e sotme. Lajmin e ka bere te ditur Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH), i cili përmes një njoftimi të shkurtër në rrjetet sociale bën me dije se aksi Tiranë- Elbasan është i hapur në të dyja kahet e tij. Sipas ARRSH autostrada eshet hapur e plote per te gjitha mjetet në të dyja koristë e saj, pa asnjë kufizim dhe konform te gjitha normave dhe standardeve të sigurisë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist