Autoritetet japin njoftimin e fundit, kjo është linja ajrore që nuk do të operojë më në aeroportin e Tiranës!

Written by on 11/01/2020

Me anë të një deklarate zyrtare, pas asaj të 29 dhjetorit , Autoriteti i Aviacionit Civil ka njoftuar pezullimin e licencës së kompanisë ajrore”Ernest”, duke filluar nga ora 00.01 , në datën 13 janar mbetet në fuqi.  Sipas ENAC, linja ajrore nuk do të jetë në gjendje të kryejë asnjë fluturim dhe transportuesi do të pushojë të gjitha operacionet. Përgjatë këtyre ditëve “Ernest” ka kryer disa fluturime me avionë me qira të shkurtra ditore nga kompani të tjera duke patur dhe probleme me shërbimin e klientit në telefon,email dhe aeroporte.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist