Automotoparku i parë shqiptar po projektohet për t’u ndërtuar në Elbasan!

Written by on 05/08/2021

Në Elbasan do të ndërtohet një automotopark, një projekt i cili do të materializohet nën kujdesin e Federatës Ndërkombëtare të Automobileve. Drejtori i DPSHTRR Blendi Gonxhe ka treguar se ky projekt do shërbejë për automotorizimin shqiptar dhe aktivitetet automobilistike, si dhe për promovimin e kulturës së motorsportit, pse jo, që edhe që një ditë të zhvillohen gara Formula 1 në Shqipëri!

Projekti do të financohet nga fondet e Drejtorisë së Transportit Rrugor, në bashkëpunim me Bashkinë e Elbasanit dhe me mbështetjen e Qeverisë Shqiptare./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist