Automjetet “që nuk karikohen kurrë” shiten brenda 24 orëve!

Written by on 14/12/2020

Aptera, kompania e parë që nxorri në treg automjetet që nuk karikohen asnjëherë, ka deklaruar se i ka shitur të gjitha modelet e saj me një çmim prej 26.000 dollarësh, brenda 24 orëve. Teknologjia e këtyre mjeteve përbëhet nga një material i peshës së lehtë dhe nuk karikohen asnjëherë pasi energjinë e marrin nga dielli. Makina arrin një shpejtësi nga zero në 90 km në orë për vetëm 3.5 sekonda, me shpejtësi maksimale prej 190 km/orë.


Current track

Title

Artist