Austria redukton ndjeshëm numrin e udhëtimeve!

Written by on 08/02/2021

Duke nisur nga dita e sotme, Austria ka vendosur të kufizojë ndjeshëm lëvizjet e udhëtimeve përtej kufijve të saj. Qëllimi është reduktimi i tyre vetëm në udhëtime të domosdoshme, për të frenuar kështu përhapjen e Covid-19. Personat që vijnë veçanërisht nga vendet e tjera fqinje, si  Gjermania, Italia, Zvicra dhe Lihtenshtajni do t’u nënshtrohen kufizimeve më të forta kufitare.


Current track

Title

Artist