Austria e gatshme të fillojë lëshimin e pasaportave të vaksinimit

Written by on 23/06/2021

Pasaporta Austriake COVID-19 është plotësisht funksionale dhe e gatshme për t’iu lëshuar qytetarëve. Kjo do të thotë që kodet për provën e vaksinimit, testimit ose rikuperimit mund të shfaqen, kur është e nevojshme, njoftojnë autoritetet.

Nisma pritet të jetë plotësisht funksionale në korrik kur të gjitha vendet anëtare të BE do të kalojnë plotësisht në këtë sistem të verifikimit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist