Australia pa turistë deri në vitin 2022!

Written by on 06/10/2021

Turistët mund të vizitojnë Australinë vetëm në vitin 2022, pasi vendi ka vendosur ti japë përparësi ardhjes së imigrantëve të kualifikuar dhe studentëve ndërkombëtarë.  Kryeministri Scott Morrison  deklaroi se përparësi do t’u jepet australianëve jashtë vendit dhe madje, qytetarët që kanë marrë dy doza të vaksinës do të karantinohen për shtatë ditë në shtëpitë e tyre.

Morrison njoftoi se kufijtë, të cilët janë mbyllur për qytetarët australianë dhe rezidentët e përhershëm që nga marsi i vitit 2020-të, do të hapen në nëntor nëse norma e personave të vaksinuar me dy doza do të shkojë në 80%./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist