Australia do te prezantoje pishinen e pare me vale per surf!

Written by on 01/11/2018

Australia do te prezantoje pishinen e pare te bere nga njeriu me vale artificiale, e cila iu lejon serfisteve te ushtrojne sportin e tyre  ne pese lloje te valeve me gjatesi te ndryshme. Surf Lakes International se shpejti do te hape dyert per te gjithe sportistet qe mund te serfojne ne deri ne 2400 vale ne ore, prane bregut te Capricorn, ne afersi te Queensland-it. Njerezit do te jene ne gjendje te shijojne pese lloje te valeve qe jane te gjatesive te ndryshme dhe qe krijohen fale nje sistemi te avancuar i quajtur ‘MAD MAX’, i cili peshon 1400 ton dhe mund te prodhoje lloje te ndryshme te vales.Te pese nivelet e valeve ndryshojne ne veshtiresi, madhesi dhe gjatesi dhe jane te koduara me ngjyra, keshtu qe nga serfistet fillestaret, te moderuarit e deri te te avancuarit mund te shijojne vale te dedikuara. Brenda nje dite pishina me vale artificiale mund te prese 240 njerez.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist