Athina shpallet Kryeqyteti Europian i Inovacionit!

Written by on 07/11/2018

Kryeqyteti i Greqise, Athina u shpall Kryeqyteti Europian i Inovacionit 2018, gjate nje eventi te zhvilluar nga Komisioni Europian ne Lisbone. Kryebashkiaku i Athines tha se ky çmim i perket te gjitheve, veçanerisht atyre qytetareve te Athines qe punuan per te tejkaluar krizen dhe, meqe fituesi i çmimit eshte kryeqyteti, atehere ai i takon gjithe Greqise. Kandidate te tjere ne kete event ishin Tuluzi, Hamburgu, Umeo dhe Arhus. Cmimi i inovacionit jepet nga programi kerkimor prane BE, Horizon 2020 ne saje te ndryshimeve inovative qe nje qytet peson ne pak vite dhe qe ndryshojne jeten e komunitetit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist