Athina ashpërson sërish masat, bllokimi i dytë nuk dha efekt tek ulja e infektimeve!

Written by on 18/12/2020

Duke filluar nga ora 18:00 e pasdites deri në orën 05:00 të mëngjesit, zonat perëndimore të Athinës do të futen në shtetrrethim. “Kjo është mënyra e vetme për të parandaluar përhapjen e mëtejshme të koronavirusit,”shprehet , zëvendës Ministri i Mbrojtjes Civile Nikos Hardalias. Libraritë, parukeritë dhe disa biznese që u lejuan të hapen këtë të hënë do të mbyllen për një javë.


Current track

Title

Artist