As turistët, as vendasit/ Pa pasaportë vaksinimi nuk mund të pish kafe në Francë!

Written by on 10/08/2021

Prej ditës së djeshme në Francë nuk mund të pish asnjë kafe nëse nuk disponon një pasaportë vaksinimi.

Ky rregull vlen si për vendasit, ashtu edhe për turistët. Masa është pjesë e një plani qeveritar për të inkurajuar më shumë njerëz që të vaksinohen kundër COVID-19 dhe të ngadalësojnë një rritje të infeksioneve, pasi varianti delta tani përbën shumicën e rasteve në Francë.

Mbi 36 milion njerëz deri më tani janë plotësisht të vaksinuar në Francë.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background