Artistët në Patos mblidhen për të ndryshuar qytetin!

Written by on 31/05/2019

 

 

 

Qyteti i Patosit prej ditësh ka filluar të ndyshojë fasadat e qyteti nga puna e artistëve ndërkombëtarë të artit të rrugës. Artistë të famshëm nga vende të ndryshme të botës , në bashkëpunim me bashkinë e Patosit do të ndyshojnë pamjen e qytetit duke i dhënë ngjyra e forma objekteve  të mbuluara nga ngjyra gri. Fasadat e Patosit priten të bëhen shpejt atraksion turistik. Arti i fasadave do të gërshetojë pamjen e mjedisit dhe industrisë së nxjerrjes së naftës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist