Artistët ndryshojnë muret e vjetra të Vjenës 

Written by on 06/07/2019

 

 

Muzeu i vjetër i Vjenës është shndërruar në arenën  e artit të rrugës dhe skejbordit. Mjediset e brendshme  të muzeut do të ndryshohen nga artistët vjenezë të artit të rrugës. Muzeu do të ketë grafite klasike,murale gjgande, si edhe ekspozita me fotografi. E githë ekspozita e muzeut do të jetë e hapur gjatë verës dhe hyrja në të është falas. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist