Arsen Hoxha, ish gazetari që punon sot në Washington

Written by on 10/02/2021

I ftuar mëngjesin e sotën në emisionin “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte Arsen Hoxha, ish gazetari i cili jeton dhe punon në Shtetet e Bashkuara të Amerikës prej disa vitesh. Ai është një ish spiker i njohur në Shqipëri që në kërkim të një jete më të mirë, vendosi të largohej së bashku me familjen në tokën e premtuar, Amerikën. Sot Arseni punon si konsulent për Washigton Express Visas, në një nga kompanitë më të mëdha në USA për ofrimim e shërbimeve konsullore dhe legalizimin e dokumenteve të lëshuara nga Institucionet Amerikane.


Current track

Title

Artist