Arabia Saudite pranon turistë për pelegrinazhin e famshëm/Është burim i madh parash!

Written by on 09/08/2021

Nga dita e sotme, Arabia Saudite do të lejojë kërkesat për vizitorë nga jashtë sa i përket pelegrinazhit Umra. Megjithatë kapaciteti do të jetë i reduktuar dhe çdo pelegrini do t’i kërkohet të tregojë certifikatën e autorizuar të vaksinimit kundër COVID-19. Pelegrinët e huaj duhet të respektojnë masa të rrepta kundër koronavirusit para se të kryejnë ritualin, përfshirë izolimin për tre ditë pas mbërritjes në Arabinë Saudite.

Pelegrinazhi i haxhit dhe umrah sjellin të ardhura të mëdha për vendin. Para pandemisë, ato së bashku sillnin rreth 12 miliardë dollarë në vit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background