Arabia Saudite bën deklaratën historike, ligji i rreptë nuk do të zbatohet më në restorante!

Written by on 09/12/2019

Autoritetet arabe kanë deklaruar këtë të diel se restorantet në Arabinë Saudite nuk do të kenë më nevojë të mbajnë hyrjet të ndara sipas gjinisë. Më parë Arabia Saudite  kërkonte që të gjitha restorantet të kishin hyrje të veçanta për familjet dhe gratë dhe një tjetër për burrat. Ministria e Bashkive dhe Çështjeve Rurale ka njoftuar në “Twitter”se kjo nuk do të ishte e detyrueshme. Burrat dhe gratë e pamartuara ndaloheshin më parë të përziheshin në vende publike në rregulla të rrepta shoqërore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist