Aprovimi më i shpejtë për Sputik dhe Sinovac mund të jetë në gusht!

Written by on 27/05/2021

Në muajin gusht do të ketë një përgjigje nëse vaksinat Sputik dhe Sinovac do të jenë apo jo në pasaportën jeshile të Covid.  Një vendim i tillë nuk është marrë ende pasi lidhur me vaksinën kineze dhe ruse, sipas ekspertëve, nuk janë grumbulluar evidencat e duhura.

Certifikata Covid pritet të hyjë në fuqi më 1 korrik./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist