Apple, nuk ka 5G para vitit 2020!

Written by on 04/12/2018

Apple nuk ka ndermend te lancoje iPhone 5G te pakten deri ne vitin 2020. Kompania ka vendosur te prese, perpara se te ofroje nje iPhone qe mund te lidhet me gjeneraten e ardhshme te sherbimeve te telefonise me shpejtesi te larte qe do te dale vitin e ardhshem. Vonesa e Apple, mund ta beje me te lehte per rivalet si Samsung per te fituar terren mbi konsumatoret tek telefonat qe lidhen me rrjetet 5G, te cilat do te jene nje hap perpara ne shpejtesine e te dhenave telefonike kur ato te futen ne 2019.Ashtu si me 3G dhe 4G, dy gjeneratat e meparshme te teknologjise mobile, Apple do te prese per nje vit pas vendosjes fillestare te rrjeteve te reja, perpara se produkti i tij kryesor te kete aftesine per t’iu qasur atyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist